Våre tenester

 
Photo by Davizro/iStock / Getty Images
Photo by KatarzynaBialasiewicz/iStock / Getty Images
Photo by Evgeny Bagautdinov/iStock / Getty Images

Daglig renhold

Vi gjennomfører daglig renhold tilpasset våre kunder sine lokaler.

I dagens renhold brukes mikrofiber i kluter og mopper, noe som gjør at vi kan gjennomføre et godt renhold uten bruk av såpe.


Nedvask

Er du på flyttefot, eller har behov for en storrengjøring? Vi tilbyr nedvask av alle typer lokaler.


Gulvpleie

Det er viktig med god gulvpleie og vedlikehold ettersom våre gulv blir påført slitasje på en daglig basis. Vi har høy kompetanse og og erfaring med vedlikehold av gulv.

Uansett hvilket gulv du har så finner vi riktig vedlikeholdsprogram. Har dere tepper? Ingen problem, vi ordner med tepperens! Vi ordner tepperens og har rensemaskiner i alle størrelser.


Renhold i private hus

Vanlige og viktige oppgaver i private hus kan være alt fra vindusvask, støvsuging, gulvrenhold, støvtørking, renhold av bad, skifting av sengetøy og annet som kunden har behov for. Vi utfører renholdet etter hvilken behov våre kunder har.


Industrirenhold

Vi har høye krav til tjenestene vi leverer. Rengjøring av produksjonslokaler i næringsmiddelindustrien gjennomføres med fokus på både hygiene og kvalitet. Vi strekker oss langt for at kunden blir fornøyd.


Vinduspuss

Vi tilbyr profesjonell innvending og utvendig vinduspuss til våre kunder. Vi leverer denne tjenesten på alle typer bygg.